€ 185.000 k.k.
  • Bellen
€ 185000,- k.k.

Koningstraat 27, Almere

De genoemde prijs betreft een bieden vanaf prijs.

In de Staatsliedenwijk, zeer nabij het centrum van Almere-Stad en alle voorzieningen, ligt dit 3-KAMER appartement op de begane grond met tuin op het Zuiden..

Indeling:

Entree, royale hal, meterkast. Toegang tot alle ruimtes waaronder:
Twee grote slaapkamers, separaat toilet en badkamer.
De badkamer voorzien van :
- douche
- wastafel
- wasmachine aansluiting

De half open keuken heeft een standaard keukenblok.
De woonkamer geeft toegang tot de zeer brede tuin op het Zuiden.
Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer .

Kenmerken :
* Bouwjaar 1985
* 3kamer appartement
* Eigen berging
* woonoppervlak ca 84 m2
* Asbest
* eenmalige toetredingskosten VVE € 194,85
* servicekosten € 124.= per maand voor schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, toekomstig onderhoud, opstal en glasverzekering.

Het appartement wordt uitsluitend verkocht voor zelfbewoning. (termijn van 2 jaar)
Voor de verkoop is er een vaste projectnotaris aangewezen : Trip Notarissen.

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 185.000 Koopsom k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 19 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 256 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Koningstraat 27 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk