€ 172.500 k.k.
  • Bellen
€ 172500,- k.k.

Gitaarstraat 27, Almere

In de populaire Muziekwijk bieden wij u dit leuke drie kamer appartement met uitzicht op het Muzenpark aan. De woning ligt op de eerste verdieping en heeft een zonnig balkon op het Zuiden. Het complex heeft drie woonlagen, een gesloten hal en beschikt over individuele bergingen op de begane grond.

Op loopafstand van het appartement bevindt zich het NS station en het uitgebreide winkelcentrum van Muziekwijk. Ook het moderne stadshart van Almere ligt in de directe omgeving. De uitvalswegen A6 en A27 zijn via de ringweg op korte afstand bereikbaar. De rustige straatzijde is voorzien van vrije parkeervoorzieningen.

Indeling:

Centrale hal met het belplateau en de brievenbussen.
Via de trap naar 1e etage :

Entree/hal met meterkast. Vanuit de hal zijn alle ruimtes bereikbaar:

* 2 slaapkamers
* badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting
* separaat toilet
* bergkast
* woonkamer met doorloop naar keuken
* standaard keukenblok
* balkon op het Zuiden

Kenmerken :
* Bouwjaar 1990
* 3 kamer appartement
* woonoppervlak ca 67. m2
* eenmalige toetredingskosten VVE € 194,85
* servicekosten € 89,= per maand voor schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, toekomstig onderhoud, opstal en glasverzekering.

Het appartement wordt uitsluitend verkocht voor zelfbewoning (2jaar)
Voor de verkoop is er een vaste projectnotaris aangewezen : Trip Notarissen.

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 172.500 Vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 26 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 200 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Gitaarstraat 27 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk