€ 140.000 k.k.
  • Bellen
€ 140000,- k.k.

Eemplein 45, Almere

BIEDEN VANAF € 140.000,=

Op een leuke locatie in de Waterwijk ligt dit 2 KAMERAPPARTEMENT met tuin.

Het appartement is onderdeel van een kleinschalig complex en ligt in een hofje in Waterwijk nabij de Leegwaterplas en alle voorzieningen zoals scholen, de supermarkt, gezondheidscentrum, de busverbinding en op 5 minuten fietsen van het Centraal Station en het centrum van Almere.

Het complex bestaat uit 3 blokken met begane grond appartementen met een tuintje en appartementen op de eerste verdieping met een balkon.

Indeling:

Entree, hal, met aan de voorzijde een slaapkamer en toegang tot de badkamer welke standaard is uitgevoerd met een:
* douche
* wastafel
* toilet
* radiator

Het appartement heeft een standaard keukenblok.

Aan de achterzijde is de woonkamer en deze heeft toegang tot inpandige berging met deur naar de tuin. In de berging is de aansluiting voor de wasmachine.
.
De tuin is gelegen op het Oosten.

Kenmerken :
* Bouwjaar 1985
* 2 kamer appartement op de begane grond
* woonoppervlak ca 49 m2
* servicekosten bedragen € 66 euro per maand voor schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes,
toekomstig onderhoud, opstal en glasverzekering.
* eenmalige toetredingskosten VVE € 194,65
* asbest in de spouw van de voor- en achtergevel

Het appartement wordt uitsluitend verkocht voor zelfbewoning.
Voor de verkoop is er een vaste projectnotaris aangewezen : Trip Notarissen.

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 140.000 Koopsom k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 165 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Eemplein 45 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk