€ 360.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 360000,- k.k.

Ambt. Dorknoperlaan 89, Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Deze hoekwoning ligt in een prachtige wijk voorzien van houtskeletbouwwoningen in de Stripheldenbuurt in Almere Buiten. De houtskeletbouwwoningen hebben een sedumdak.

De wijk wordt geheel omsloten door een ruime bosrand, is ruim opgezet en is zeer groen. Er zijn geen schuttingen, maar groene erfafscheidingen. De achtertuin loopt over in het groen.

Indeling:
Via de hal met toilet en meterkast komt u in de keuken met aansluitend een bijkeuken. De woonkamer is heerlijk licht en voorzien van een houten trap naar de eerste verdieping en openslaande deuren naar de tuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een inpandige berging/kantoor.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. Alle slaapkamers hebben hoge plafonds. De badkamer is mooi betegeld en beschikt over een douche, wastafel en een zwevend toilet.

De bewoners van de wijk zijn gezamenlijk eigenaar van het buurthuis en het binnengebied met de vijver. Het onderhoud aan het buurthuis en aan het binnengebied verzorgen de bewoners zelf.

Als u wilt, kunt u in deze woonwijk veel activiteiten ondernemen. Het groenonderhoud, maandelijkse eetclub, tai chi les, yoga les, toneel voor kinderen, maandelijkse klaverjasavond, lezingen, buurtkoor, meditatieavonden, een buurtkrant, nieuwjaarsborrel en een zomerfeest. Veel van deze activiteiten vinden plaats in het buurthuis. Het buurthuis wordt ook door anderen gebruikt voor vergaderingen en kleinschalige activiteiten met een sociaal, cultureel, educatief, spiritueel of recreatief karakter.

Bijzonderheden:
- VvE bijdrage:
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 360.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2007
Indeling
Oppervlakte 120 m2
Inhoud 425 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Buiten Meer info over deze wijk