€ 250.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 250.000,- k.k.

Zomerkade 58 , Huizen

Dankzij de koper van deze woning, kan de Alliantie weer een nieuwe sociale huurwoning bouwen.

Drie kamer appartement gelegen op de vierde woonlaag bereikbaar met lift, verkerend in redelijke staat, met balkon op het zuiden en berging in de onderbouw. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing een HR combi-ketel.

Entree, hal/gang, meterkast, berg-/stookkast, toilet, woonkamer met toegang tot het balkon, eetkamer (voorheen slaapkamer), open standaard keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

De servicekosten bedragen circa € 195,- per maand.

De toetredingskosten voor de Vereniging van Eigenaars bedragen eenmalig
€ 193,50 inclusief btw. Dit bedrag zal via de notariële afrekening bij koper in rekening worden gebracht.
Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk krijgen Alliantie huurders die een sociale huurwoning achterlaten voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.
De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie

Voor een afspraak voor een bezichtiging, bel de makelaar Martijn Geerdink of bel uw NVM aankoopmakelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 52 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1982
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 240 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bellen