€ 409.000 k.k.
€ 409.000,- k.k.

Witte de Withstraat 82 , Huizen

Van de opbrengst van deze woning, kan de Alliantie nieuwe sociale huurwoningen bouwen! Zo helpen we via verkoop minimaal twee huishoudens aan een betaalbare woning.

Goed onderhouden, uitgebouwde middenwoning, gelegen aan een rustige, kindvriendelijke straat met een heerlijke royale zonnige achtertuin. Deze ideale gezinswoning is gelegen nabij het dorpscentrum met haar winkels, scholen, natuurgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal, toegang tot de provisiekelder, toilet. Uitgebouwde ruime woonkamer voorzien van gezellige houtkachel ,een daklicht en openslaande deuren naar de tuin, nette open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder; M-system gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vlizo trap toegang tot bergzolder met cv opstelling.

De verzorgde achtertuin is privacy biedend, beschikt over een heerlijk terras, overkapping en een dubbele stenen berging.

Kortom, een ideaal gezinshuis gelegen in een gewilde woonomgeving nabij alle voorzieningen. Deze woning is absoluut een bezichtiging waard!

Transport via Moulijn Netwerk Notarissen.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 10 oktober voor 12.00 uur. Deze is dus nu verlopen.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 409.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 62 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1958
Indeling
Oppervlakte 91 m2
Inhoud 375 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Witte de Withstraat 82 Huizen Westereng