€ 369.500 k.k.
  • verkocht
€ 369.500,- k.k.

Weideweg 55 , Huizen

Van de opbrengst van deze woning, kan de Alliantie nieuwe sociale huurwoningen bouwen! Zo helpen we via verkoop minimaal twee huishoudens aan een betaalbare woning.

A.s woensdag 1 juni Open Huis en kunt u gewoon tussen 16.45 en 17.45 langskomen om deze woning te bezichtigen.

ROYALE HOEKWONING met parkeergelegenheid op eigen terrein en ruime tuin op het Oosten.
Deze hoekwoning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving nabij winkels, scholen en het Oude Dorp van Huizen. De zonnige tuin beschikt over een stenen berging en achterom.

Indeling: entree, gang, trapkast, toilet met fonteintje, dichte keuken met deur naar de tuin en woon-/eetkamer.

1e Verdieping: overloop met bergkast, drie in grootte variërende slaapkamers en een badkamer met douche, vaste wastafel en tweede toilet.

2e Verdieping: ruime zolderverdieping met c.v.-opstelling type Intergas uit 2013 mogelijk tot creëren van ruime zolderkamer.

De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen.

Woonoppervlakte : circa 133m²

Transport via Moulijn Netwerk Notarissen te Huizen.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk krijgen Alliantie huurders die een sociale huurwoning achterlaten voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.
De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Martijn Geerdink of nog beter met uw eigen NVM aankoopmakelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 369.500 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 132 dagen
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 133 m2
Inhoud 456 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht