€ 299.000 k.k.
  • Bellen
€ 299.000,- k.k.

Lorentzweg 123 , Hilversum


BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 5 MAART 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 8 MAART 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

In de gewilde Astronomische buurt in Hilversum-Oost ligt deze tussenwoning.
De woning is gebouwd in 1928 op een perceel van 139 m2 en bestaat onder andere uit een woonkamer met verbinding naar de keuken en toegang tot de achtertuin met privéberging, 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een zolder met slaapkamer en stook-/wasruimte.

De Astronomische buurt in Hilversum oost maakt onderdeel uit van het in 2015 aangewezen beschermde stadsgezicht "Plan oost" door de sterke samenhang tussen het stedenbouwkundige ontwerp van Dudok en de evenwichtige en eenduidige architectuur.

De Lorentzweg is gelegen op loopafstand van de Lorentzvijver in Hilversum, speeltuinen, scholen en winkels, het centrum met NS-station Hilversum Centraal en bos en heide bevinden zich eveneens op korte afstand. Uitvalsweg naar de A1 en A27 zijn zeer nabij.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met trapopgang en trapkast/meterkast, toilet met fontein, woonkamer met verbinding naar de keuken. Keukenruimte met keukenblok en aansluiting voor vaatwasser. De achtertuin is bereikbaar via een deur vanuit de keuken.
Verdieping: overloop, ruime slaapkamer voor, ruime slaapkamer achter, badkamer met douche, wastafel en toilet.
Zolder: vanuit de overloop via een vaste trap te bereiken zolderverdieping met ruime slaapkamer met dakraam en stookruimte met aansluiting wasmachine.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1928;
- Perceeloppervlakte 139 m2, woonoppervlakte 84 m2;
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water middels een eigen C.V.-ketel (AWB ketel uit 2001);
- Gelegen binnen beschermd stads/dorpsgezicht Plan Oost;
- Oplevering in overleg.
- Zelfbewoningsplicht;
- De oplevering van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 8 maart 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 8 maart 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 299.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 55 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 299 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Lorentzweg 123 Hilversum Oost

Bellen