€ 550.000 k.k.
€ 550.000,- k.k.

Van Tuyll van Serooskerkenweg 34 -2, Amsterdam

Een prachtige woning in één van de leukste straten in Amsterdam-Zuid. Dit ruime appartement heeft een woonoppervlakte van circa 71 m², is gelegen op de tweede etage en heeft een ideale indeling met een lichte woonkamer met erker, goed bemeten slaapkamers, een badkamer en met voldoende bergingsruimte. De woning is nog naar eigen smaak en stijl in te richten. De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon is afgekocht tot 16 november 2062. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
De Van Tuyll van Serooskerkenweg is gelegen in Amsterdam Zuid, tussen de Stadionkade en de Stadionweg. In de directe omgeving treft u o.a. het Vondelpark, de Beethovenstraat, het Olympisch Stadion en het Amsterdamse Bos. Het betreft een kindvriendelijke buurt, met diverse speeltuinen, crèches en scholen in de nabije omgeving. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse winkels, waaronder de Albert Heijn aan de Stadionweg. Deze is 7 dagen per week geopend. De woning is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. U heeft de mogelijkheid om 2 parkeervergunningen per woning te verkrijgen. Op dit moment is er zelfs geen wachtlijst!

Indeling:
Begane grond:
Entree; hal; trappenhuis.
Tweede etage:
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met erker; slaapkamer aan voorzijde; slaapkamer en keuken geven toegang tot het balkon; slaapkamer; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting; separaat toilet; inpandige kasten; externe berging op zolder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930;
- Drie slaapkamers;
- Charmante erker;
- Woonoppervlakte circa 71 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 16-11-2062;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 91,16 per maand voor appartement en € 8,21 per maand voor de berging;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 550.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 110 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 234 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Van Tuyll van Serooskerkenweg 34 -2 Amsterdam DX10 Oud-Zuid