€ 500.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 500.000,- k.k.

Tweede Jan Steenstraat 65 -D, Amsterdam

De Pijp is met zijn huizen in de typische laat 19e eeuwse stijl een zeer herkenbare en geliefde wijk in Amsterdam.

Dit appartement in het bijzonder. Ruim (70m²) appartement met veel lichtinval aan de Tweede Jan Steenstraat.

Gelegen op de vierde tevens hoogste verdieping met een heerlijk ruim zonnige terras gelegen op het zuiden en nog geheel naar eigen stijl en smaak af te werken.

De woning is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot 15 april 2046. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door Pro VvE Beheer.

Omgeving:
Wandelen in de omgeving van de woning is wandelen langs de Amsterdamse hotspots, zoals de Amsteldijk, de Weesperzijde, Het Amstel Hotel, Theater Carré, Stadhouderskade, Utrechtsestraat, de Albert Cuypmarkt, Marie Heinekenplein, het Sarphatipark en verschillende musea. Er zijn voldoende supermarkten voor de boodschappen, kleine detailwinkels, vele restaurantjes en gezellige cafés op loopafstand. De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer (tram / metro / trein) is goed, (elektrisch) parkeren kan voor de deur.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree en trappenhuis naar de vierde verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer; keuken met toegang tot balkon; balkon gelegen op het zuiden; badkamer met toilet, douche en wastafel; slaapkamer; inpandige berging; externe berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1995;
- Energielabel A;
- Woonoppervlakte circa 70m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 15-4-2046;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Pro VvE Beheer;
- Servicekosten van € 103,82 per maand voor het appartement en voor de berging;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 19 oktober voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 500.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 62 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1995
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 212 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud