€ 325.000 k.k.
€ 325.000,- k.k.

Sandinostraat 60 , Amsterdam


Lekker modern wonen in een kindvriendelijke wijk in dit ruime ruime goed ingedeelde appartement bestaande uit twee verdiepingen? Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping en beschikt over een ruime woon/eetkamer met toegang tot balkon, twee riante slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en genoeg bergingsruimte. Het appartement is gelegen in de groene en rustige wijk de Aker.

Omgeving:
De woning ligt in een rustige woonwijk met enkel bestemmingsverkeer op de grens van Badhoevedorp. Op loopafstand vindt u alle nodige voorzieningen, waaronder speelpleintjes, een winkelcentrum met diverse winkels en een supermarkt, scholen, huisartsenpraktijk en een apotheek. De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets en auto. Tram 1 gaat bijvoorbeeld rechtstreeks naar het centrum van Amsterdam. Ook voor forenzen is de ligging ideaal. Via de nabijgelegen uitvalswegen (A4/A9/A10) ben u in een mum van tijd op Schiphol, in Hoofddorp of in het centrum van Haarlem.

Indeling:
Entree van de woning gelegen op de eerste verdieping met een hal en meterkast. Via de trap kom je in de hal van de tweede verdieping. Aansluitend aan de hal is het aparte toilet en een doorzonkamer met open keuken. Tevens bevindt zich aan de achterzijde het balkon op het noordwesten, Trap naar de tweede verdieping. Via de overloop is er toegang tot twee ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer met inloopkast. Verder is er een badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988
- Rustige en kindvriendelijke wijk
- Twee verdiepingen
- Woonoppervlakte circa 79 m² conform NEN2580
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 28-02-2039
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten
- Servicekosten van € 197,65 per maand voor appartement en berging (2022)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoop niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 05-10-2022 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 76 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 79 m2
Inhoud 248 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Sandinostraat 60 Amsterdam DX08 De Aker, Sloten en Nieuw Sloten