€ 285.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 285.000,- k.k.

Riouwstraat 169 , Amsterdam

Een super leuke starterswoning in het levendige Amsterdam Oost! Deze woning van circa 39 m², gelegen op de vierde verdieping, heeft een balkon gelegen op het Westen (avondzon). Met een woonkeuken en slaapkamer is het ideaal wonen! De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Gemeenschappelijke hal; entree van de woning gelegen op de vierde verdieping; meterkast op de gezamenlijke overloop; vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken; woonkeuken gelegen aan de voorzijde met toegang tot het balkon; een badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting; aan de voorzijde is de slaapkamer met toegang tot het balkon. Op de begane grond is een externe berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989 ;
- Woonoppervlakte circa 40,5 m² conform meetrapport;
- Kunststof kozijnen;
- Balkon op het Westen;
- Berging op begane grond;
- Erfpacht afgekocht t/m 15-03-2040
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE-diensten;
- Servicekosten van € 83,51 per maand voor het appartement en € 5,03 per maand voor de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoop niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 285.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 112 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 41 m2
Inhoud 135 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud