€ 275.000 k.k.
  • Bellen
€ 275.000,- k.k.

Olof Palmeplein 82 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen aan de rand van het winkelcentrum Boven 't IJ bevindt zich op de begane grond van een goed onderhouden complex dit goed ingedeelde en lichte twee kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 57 m² en een zeer royale tuin van ongeveer 76 m² gelegen op het oosten. Het huis beschikt over een lichte tuingerichte woonkamer met toegang tot de dichte keuken. Verder is er een ruime slaapkamer, separaat een toilet en een badkamer met wastafel en douche. Door de grote raam partijen is het huis heerlijk licht van binnen. De vereniging van eigenaars wordt professioneel en actief beheerd en de canon voor de erfpacht is nog betaald tot medio 2037.


Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het Olof Palmeplein ligt direct naast het winkelcentrum Boven 't IJ. Dit winkelcentrum heeft een grote diversiteit aan winkels, van 2 supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, maar ook grote winkelketens als de Mediamarkt, Decathlon, H & M en meerder leuke kleding winkeltjes.De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De halte van de NoordZuid lijn is op slechts enkele minuten lopen, vanwaar men binnen mum van tijd in het Centrum van Amsterdam of Amsterdam Zuid is. Verder zijn er diverse buslijnen naar Amsterdam, maar ook omliggende gemeenten. Met enkele minuten rijden wordt de Ring A-10 bereikt en er is veel parkeerruimte voor de deur.

Indeling:
Begane grond:
Meterkast en berging aan de straatzijde; entree van de woning; hal; woonkamer met schuifpui naar de tuin; dichte keuken met eenvoudig keukenblok en de cv-kast (Intergas HR, 2005); tussenhal; separaat toilet met fontein; bergkast; badkamer met wastafel, douche en wasmachine aansluiting; slaapkamer; royale achtertuin van 76 m² gelegen op het oosten. er is een externe berging om de hoek van de woning.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987;
- Royale achtertuin;
- Woonoppervlakte circa 56,6m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 augustus 2037;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Pro VvE Beheer;
- Servicekosten van € 71.55 per maand voor appartement met berging (voor 2019, definitieve servicekosten voor 2021 zijn nog niet vastgesteld en verschil wordt met terugwerkende kracht in rekening gebracht);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig,
voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 22 maart 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 49 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 174 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Olof Palmeplein 82 Amsterdam DX19 Noord-Oost

Bellen