€ 340.000 k.k.
€ 340.000,- k.k.

Matrozenhof 13 , Amsterdam

Dit praktisch ingedeelde appartement bevind zich op een rustige locatie naast het centrum van Amsterdam, tevens om de hoek van de welbekende ''Kadijken''. Het vaarwater en alles wat de stad te bieden heeft is dan ook op enkele minuten fietsen afstand verwijderd! Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 45 m², een lichte woonkamer, een naar eigen smaak in te richten half open keuken, één slaapkamer en een badkamer met wastafel, douche en toilet. In het complex tegenover de entree is er tevens beschikking over een individuele berging.

Omgeving en bereikbaarheid:
Dit appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmuseum, de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen verschillende trams en bussen richting Amsterdam Centraal. Tevens is dit appartement goed te bereiken met de fiets net zoals met de auto, de Ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Via gemeenschappelijke entree toegang tot het appartement op de begane grond. Middels de ruime hal toegang tot de één goed bemeten slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime en lichte woonkamer die gekoppeld is aan de half open keuken. Middels de hal toegang tot de badkamer met douche en toilet. In de kelder is tevens nog een ruime externe berging te vinden.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1902
- Woonoppervlakte 45 circa m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2039
- Vaste projectnotaris; Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door VvE Alliantie diensten.
- Servicekosten van € 104,12 per maand voor appartement en € 2,09 per maand voor de berging voor 2023;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


Overdracht
Vraagprijs € 340.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 74 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 45 m2
Inhoud 191 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Matrozenhof 13 Amsterdam DX02 Centrum-Oost