€ 365.000 k.k.
  • verkocht
€ 365.000,- k.k.

Marjoleinstraat 113 , Amsterdam

Unieke kans! In een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving in Buiksloterdijk is gelegen deze benedenwoning met super zonnige tuin.

Het drie kamer appartement (woonoppervlakte ca. 72 m²) beschikt over twee slaapkamers, riante woonkamer, separaat toilet, badkamer en genoeg bergingsruimte. Tevens is de gehele woning nog naar eigen stijl en smaak in te richten!

De tuin in het bijzonder is gelegen op het Zuiden en omringd door groen.

Het pand is gelegen op erfpacht (afgekocht tot januari 2040). Het appartement wordt actief en professioneel beheerd door Pro VvE Beheer.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het geliefde Amsterdam Noord in een groene en vooral kindvriendelijke wijk met de ligging aan een kinderspeelplaats en met uitzicht op de pittoreske Buiksloterdijk. Op korte afstand van de woning ligt het vernieuwde winkelcentrum "Banne" met een diverse aanbod van winkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Verder beschikt de buurt over leuke horeca-concepten, zo ligt het welbekende NDSM-terrein op korte afstand van de woning. Hier vinden diverse leuke horeca zaken en evenementen plaats. Tevens is kunt u voor de nodige ontspanning terecht bij het op loopafstand gelegen Noorderpark. De pont is op 10 minuten fietsafstand. Ook ten opzichte van het openbaar vervoer is de woning zeer gunstig gelegen. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar de A-10 Noord en met de auto is het centrum van de stad via de IJ-tunnel snel bereikbaar.

Indeling:
entree op de begane grond; hal met toegang tot alle vertrekken; twee goed bemeten slaapkamers; inpandige berging; tuingerichte woonkamer; separaat toilet; keuken; badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachineaansluiting; externe berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989;
- Woonoppervlakte circa 72 m² conform meetrapport;
- Tuin gelegen op het zuiden;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 16-01-2040;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Pro VvE Beheer;
- Servicekosten: € 149,75 per maand voor appartement.

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 139 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 72 m2
Inhoud 238 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht