€ 425.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 425.000,- k.k.

Johan Huizingalaan 599 -E, AmsterdamModern ruim en licht appartement met een woonoppervlakte van (ca. 93 m²) gelegen op de eerste verdieping in stadsdeel Nieuw-West.

Praktische indeling, goed bemeten slaapkamers en genoeg bergingsruimte zijn typerend voor dit drie kamer appartement. Tevens is het gehele plaatje nog naar eigen stijl en smaak in te richten!

De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot 16 december 2062. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel en actief beheert door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
De Johan Huizingalaan is gelegen in het Amsterdamse Slotervaart, het zuidelijke deel van stadsdeel Nieuw-West. De wijk is modern opgezet, heerlijk rustig en vlakbij de populaire Hoofdorppleinbuurt en het Delflandplein met veel winkels en restaurantjes. Voor sport en recreatie liggen het Rembrandtpark, het Vondelpark en het Sloterpark allen vlakbij. Op loopafstand liggen de metrostations Heemstedelaan, Henk Sneevlietweg en treinstation Lelylaan met een directe treinverbinding naar Schiphol en Centraal Station. De Zuidas ligt op fietsafstand. Ook vertrekt op loopafstand tram 2 richting Amsterdam centrum en Amsterdam Centraal Station. Via de ringweg A10, afslag S107 bereikt u uitstekend de snelwegen A4, A5 en de A9.

Indeling:
Hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met toegang tot het balkon; balkon zonnig gelegen; twee goed bemeten slaapkamers; badkamer voorzien van wastafel en douche; separaat toilet; inpandige berging; keuken voorzien van casco keukenblok; externe berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2014;
- Gelegen op de eerste verdieping;
- Energielabel A;
- Zonnige balkon;
- Woonoppervlakte circa 93 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 16-12-2062;
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel en actief beheerd wordt de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 111,47 per maand voor het appartement en berging voor 2022.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 59 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 2014
Indeling
Oppervlakte 93 m2
Inhoud 304 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud