€ 400.000 k.k.
€ 400.000,- k.k.

Jacob van Lennepkade 282 -A, Amsterdam

Liefhebbers opgelet! Heerlijk sfeervol wonen op een absolute toplocatie. Wie wilt z'n vrije uurtjes nou niet doorbrengen aan de Jacob van Lennepkade.

Dit fantastische twee kamer appartement (woonoppervlakte ca. 57 m²) heeft een beschutte ligging en is gelegen op de eerste verdieping. De woning is prachtig voorbewerkt wat het heel makkelijk maakt om het volledig naar eigen stijl en smaak in te richten!

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 1 oktober 2038. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige straat aan de Jacob van Lennepkade. Winkels, restaurants, de beroemde ''Hallen'' (bioscoop en diverse eetgelegenheden) zijn op loopafstand. Het Vondelpark, Leidseplein en de Negen Straatjes zijn om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen straten; Bilderdijkstraat, Elandsgracht, en Kinkerstraat. Met tramlijnen 3,7,13,14,17 & 19 kunt u diverse kanten op, bijvoorbeeld naar het Centraal Station of Amstel Station. De A10 is goed bereikbaar.

Indeling:
entree op de eerste verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer; keuken met openslaande deuren dat uitkijkt over de Jan Pieter Heijestraat; inpandige berging; badkamer voorzien van toilet; douche en wastafel; slaapkamer; externe berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1900;
- Absolute toplocatie;
- Woonoppervlakte circa 57 m² conform NEN2580;
- Erfpachtcanon afgekocht tot, 01-10-2038;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke actief en professioneel word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 104,73 per maand voor de woning en voor de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 112 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 183 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Jacob van Lennepkade 282 -A Amsterdam DX05 Oud-West/De Baarsjes