€ 275.000 k.k.
  • verkocht
€ 275.000,- k.k.

Compagniestraat 72 , Amsterdam

In een rustig deel van het centrum, nabij het Scheepvaartmuseum en het Oostenburgerpark, bieden wij dit leuke startersappartement (woonoppervlakte ca. 39m²) aan gelegen op de vierde tevens hoogste verdieping!

Praktisch en efficiënt ingedeeld. Genoeg bergingsruimte en een heerlijk ruim woon- en eetgedeelte. Tevens is de gehele woning met tuin nog volledig naar eigen smaak af te werken!

Het appartement is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot 1 februari 2041. De VvE wordt professioneel en actief beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het centrum vlak bij Artis, circa 15 minuten lopen vanaf CS. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en café´s op het Kadijksplein. Ook de Stopera en theater Carré zijn op fiets-afstand.

Indeling:
hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer/keuken; inpandige berging; badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting; slaapkamer aan de achterzijde; berging in de kelder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1990;
- Woonoppervlakte circa 39m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 01-02-2041;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 67,34 voor de woning en € 15,89 voor de berging.

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 13 oktober voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 68 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 39 m2
Inhoud 123 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht