€ 525.000 k.k.
  • verkocht
€ 525.000,- k.k.

Boulevardpad 19 , Amsterdam

Bijzonder ruim en rustig wonen op een toplocatie in het centrum van Amsterdam, nabij het Scheepvaartsmuseum en het Oostenburgerpark.

Deze woning met een woonoppervlakte van circa 90 m² heeft alles wat u zoekt! De woning bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een ruim balkon van ongeveer 8 m² op het oosten en een Frans balkon op het westen. Verder beschikt dit huis over een fantastische lichte woonkamer; keuken; drie slaapkamers, genoeg bergingsruimte, separaat een toilet en een badkamer met wastafel en douche. De woning is prachtig voorbewerkt, wat het heel makkelijk maakt om het volledig naar eigen stijl en smaak in te richten!

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon is afgekocht tot 30 juni 2035. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het centrum vlak bij Artis, circa 15 minuten lopen vanaf CS. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en café´s op het Kadijksplein. Ook de Stopera en theater Carré zijn op fiets-afstand.

Indeling:
hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met toegang tot het Frans balkon op het westen; twee slaapkamers aan de voorkant van de woning; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting; separaat toilet; één goed bemeten slaapkamer aan de achterzijde; keuken met toegang tot balkon gelegen op het zuidoosten; berging in kelder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985;
- Fijn balkon én een Frans balkon;
- Woonoppervlakte circa 90 m² conform NEN2580;
- Erfpachtcanon afgekocht tot, 30-06-2035;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke actief en professioneel word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 116,28 per maand voor de woning en € 7,34 voor de berging;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 7 november 2022 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 525.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 97 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 90 m2
Inhoud 291 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht