€ 265.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 265.000,- k.k.

Bieslookpad 3 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Heerlijk rustig wonen en toch op maar 6 minuten fietsen van het pontje! Deze heerlijke lichte twee-kamer hoekappartement van circa 53 m² met een zonnig balkon, is gelegen in een parkachtige omgeving in een jong en keurig verzorgd appartementencomplex.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is gelegen in het opkomende Amsterdam Noord, maar met alle toegenomen levendigheid blijft Noord in vergelijking met de rest van Amsterdam een ruim, groen en rustrijk stadsdeel. Het appartement is gelegen aan de Buiksloterdijk en vlakbij het vernieuwde winkelcentrum De Banne, voor de dagelijkse boodschappen, en de steeds hipper wordende Van der Pekstraat met de Pekmarkt! Ook het populaire NDSM-terrein, met veel leuke restaurants en evenementen ligt dichtbij. De pont is op 10 minuten fietsafstand. Ook ten opzichte van het openbaar vervoer is de woning zeer gunstig gelegen. De Noord-Zuid lijn is maar 7 minuten fietsen. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur.

Indeling:
Entree van de woning is op de eerste verdieping; vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken, aan de voorzijde is een riante woonkamer met open keuken, tevens is hier ook toegang tot het balkon dat heerlijk gelegen is op het zuiden. Centraal gelegen is de badkamer met douche, wasbak en toilet. Verder is er nog een kast met CV en twee opbergkasten. Aan de achterzijde is een grote slaapkamers. Op de begane grond is een externe berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989;
- Woonoppervlakte circa 53 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 januari 2040
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten voor het appartement en berging € 114,40 per maand in 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig,
voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 22 maart 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 49 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 178 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bellen