€ 500.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 500.000,- k.k.

Admiraliteitstraat 44 , Amsterdam

Tuinliefhebbers opgelet! Deze unieke woning in de wijk Oostenburg in het rustige gedeelte van het Centrum van Amsterdam beschikt namelijk over een verrassend grote tuin en veel mogelijkheden tot het realiseren van een luxe uitbouw of een fijne plek om te ontspannen! Naast het hebben van een grote tuin heeft de woning een woonoppervlakte van circa 72 m², een lichte woonkamer, twee slaapkamers, een naar volledig eigen smaak in te richten keuken, een praktische badkamer met douche, wasbak en separaat een toilet. Aan bergruimte is er in de woning geen gebrek, de woning heeft niet alleen een interne berging, maar heeft ook een grote externe berging, die gemakkelijk te bereiken is via de entree van het trappenhuis. Tevens word het gebouw goed onderhouden door een VvE, die professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten die een goed plan hebben ter verduurzaming, waardoor zonnepanelen al op de planning staan om geplaatst te worden.


Omgeving en bereikbaarheid:
Oostenburg is een van de drie Oostelijke Eilanden in Amsterdam, en ligt tussen het eiland Wittenburg en de Czaar Peterbuurt. Een populaire woonomgeving aan de rand van het Centrum, het bruisende Amsterdam Oost en de groene Plantagebuurt. In de omgeving zitten veel gezellige cafés en trendy restaurants zoals Spirit Amsterdam, Amsterdam Roest en Brouwerij ’t IJ. Om de hoek ligt de Czaar Peterstraat met diverse leuke boetiekjes, die in 2015 is uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Supermarkten en sportfaciliteiten liggen in de buurt en winkelcentrum Brazilië en Oostpoort bevinden zich in de nabije omgeving, evenals als dierentuin Artis en de dagelijkse Dappermarkt. Het appartement is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Via de Piet Heintunnel ben je snel op de ring A10, de A1 en A2. Tram- en bushaltes zijn op loopafstand en per fiets ben je in 10 minuten op het Centraal Station of in hartje centrum.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; entree van de woning; hal; woonkamer aan straatzijde en klein balkon; slaapkamer; badkamer met douche en wastafel; separaat wc; interne berging; slaapkamer aan tuin; dichte keuken; grote tuin.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1990;
- Woonoppervlakte circa 72 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-01-2041;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 99,30 per maand voor appartement en € 7,27 per maand voor de berging (begroting 2022).

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 12-12-2022 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 500.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 63 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 72 m2
Inhoud 249 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud