€ 335.000 k.k.
€ 335.000,- k.k.

Woestijgerweg 84 , Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op woensdag 12 mei a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 12 mei over de status van woning.

***

Dit is jouw kans om te wonen in het geliefde Leusderkwartier!

Deze sfeervolle middenwoning in het populaire Leusderkwartier heeft een ruime woonkamer, een nette keuken, 3 slaapkamers en diepe achtertuin! Met de winkels van de Leusderweg om de hoek heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen hand bereik. Word jij straks de nieuwe bewoner?

Indeling:

Begane grond
Entree, hal met trapopgang. Ruime woonkamer met trap-/meterkast. Open keuken met barretje en eenvoudig maar net keukenblok. Bijkeuken met aansluitpunt voor de wasmachine. Klein halletje met toegang naar het toilet en toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de drie slaapkamers. Geheel betegelde badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping
Te bereiken door middel van een vaste trap. Zolder met opstelplaats cv-ketel en dakraam.

Bijzonderheden
• Achtertuin gelegen op het noordoosten. Achterom bereikbaar.
• Vrijstaande stenen berging met elektra.
• Grotendeels voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Energielabel D.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!


Vraagprijs: € 335.000,- k.k.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 46 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1919
Indeling
Oppervlakte 99 m2
Inhoud 342 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Woestijgerweg 84 Amersfoort Leusderkwartier