€ 289.000 k.k.
  • Bellen
€ 289.000,- k.k.

Wiekslag 88 , Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op maandag 1 maart a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 1 maart over de status van woning.

Ben jij niet bang voor wat kluswerk? Dan hebben wij de perfecte woning voor je!

Deze ruime hoekwoning heeft een lichte woonkamer, drie slaapkamers en een zonnige zij- en achtertuin. Er moet nog wel het één en ander gebeuren, maar je kan dit wel naar eigen smaak afwerken.

Het woning ligt in de wijk Liendert op de grens met de binnenstad en de wijk Schothorst. Op loopafstand bevinden zich diverse scholen, winkels en het NS-station Schothorst. Daarnaast bevinden zich ook uitvalswegen in de directe nabijheid.


Indeling

Begane grond
Entree, hal, toilet met fontein, trapopgang. Lichte woonkamer met vaste kast en toegang naar de achtertuin. Dichte keuken met eenvoudig en gedateerd keukenblok en trap-/meterkast. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop met ruime vaste kast. 3 slaapkamers, waarvan één kamer met vaste kast en één kamer met wastafel en toegang naar het balkon. Eenvoudige badkamer met douche.

Tweede verdieping
Te bereiken door middel van een vlizotrap. Zolderruimte met opstelplaats cv-ketel en klein dakraam.

Bijzonderheden
• Achtertuin gelegen op het zuidwesten. Achterom bereikbaar.
• Ruime zijtuin!
• Vrijstaande stenen berging.
• De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Energielabel D.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!


Vraagprijs: € 289.000,- k.k.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 289.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 59 dagen
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 81 m2
Inhoud 321 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Wiekslag 88 Amersfoort Liendert

Bellen