€ 300.000 k.k.
  • verkocht
€ 300.000,- k.k.

Sint Annastraat 23 , Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op dinsdag 18 mei a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 18 mei over de status van woning.

***

Wonen met uitzicht over de stadsmuur van Amersfoort!

Deze sfeervolle tussenwoning is gelegen op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen en toffe hotspots op loop- en fietsafstand. Je bent volledig vrij om hier jouw ideale thuis te maken; van een moderne keuken tot luxe badkamer en van een knusse woonkamer met een gezellig eethoek. Hier realiseer je jouw woondroom! Ben jij klaar om te klussen?

Indeling

Begane grond
Entree, hal. Lichte woonkamer met meterkast en trapkast. Open keuken met eenvoudig keukenblok en toegang naar de achtertuin. Eenvoudige badkamer met douche, wastafel en aansluitpunt voor de wasmachine. 2e hal met toegang naar toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop. Drie slaapkamers, allen voorzien van een dakkapel. Eén slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

Tweede verdieping
Vlizotrap naar zolder voorzien van opstelling CV-combiketel en klein dakraam.

Bijzonderheden:
- Mooie locatie in de binnenstad.
- Grotendeels voorzien van dubbel glas.
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten. Achterom bereikbaar.
- Aangebouwde stenen berging
- Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel.
- Energielabel C.
- Parkeervergunning in de straat.
- Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
- Projectnotaris.
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 300.000,- k.k.


Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.


Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 75 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1935
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 269 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht