€ 298.000 k.k.
  • Bellen
€ 298.000,- k.k.

Hendrick de Keyserlaan 10 , Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op maandag 1 maart a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 1 maart over de status van woning.


Fijne thuisbasis op een rustige en kindvriendelijke locatie in de wijk Zielhorst! De woning mag nog wel gemoderniseerd worden, maar heeft een nette keuken, lichte woonkamer en een achtertuin op het noorden. In deze middenwoning woon je met heerlijk veel ruimte, waardoor je met gemak je eigen thuis creëert. Zelfs de omgeving zit vol plus punten: park Schothorst, NS station Schothorst en winkelcentrum Emiclaer zijn binnen enkele minuten bereikbaar! Ideaal toch?


Indeling

Begane grond
Entree, hal met vaste kast, meterkast, toilet met fontein. Lichte woonkamer met trapkast en toegang naar de achtertuin. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de 3 slaapkamers. Grotendeels betegelde badkamer met douche, wastafel en aansluitpunt voor wasmachine en voor 2e toilet.

Tweede verdieping
Te bereiken door middel van een vaste trap. Overloop met opstelplaats cv-combiketel en wtw-unit. Op deze verdieping is het mogelijk om een mooie slaapkamer te creëren, na het plaatsen van een dakraam of dakkapel.

Bijzonderheden
• Achtertuin gelegen op het noorden. Achterom bereikbaar.
• Vrijstaande stenen berging met elektra.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Energielabel B.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!


Vraagprijs: € 298.000,- k.k.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 298.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 59 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 104 m2
Inhoud 345 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Hendrick de Keyserlaan 10 Amersfoort Zielhorst

Bellen