€ 215.000 k.k.
  • Bellen
€ 215.000,- k.k.

Evertsenstraat 5 -C, Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op donderdag 25 februari a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 25 februari over de status van woning.

***

Dit 3-kamer appartement bestaande uit een ruime, lichte woonkamer, 2 slaapkamers en een zolderverdieping, biedt ultiem wooncomfort en is een perfecte basis voor de handige starter. Door de twee balkons, kun je altijd geniet van het zonnetje. En dat allemaal op toplocatie om de hoek van de stad, wat wil je nog meer?


Indeling
Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trapopgang en toegang tot de bergingen.

Tweede verdieping
Entree, hal met intercom, toilet, meterkast en vaste kast. Ruime, lichte woonkamer met schouw, twee inbouwkasten en toegang naar het balkon aan de voorzijde. Eenvoudige keuken (geen apparatuur) met vaste kast en wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken is ook het balkon aan de achterzijde te bereiken (zuidoosten). Eenvoudig badkamer met douche en wastafel. Twee slaapkamers, waarvan één kamer is voorzien van een vaste kast.

Zolderverdieping
Vanuit de hal is door middel van een losse trap de zolder bereikbaar. Gedeeltelijk bevloerde vliering met opstelplaats cv-ketel en voorzien van een dakraam.


Bijzonderheden
• Twee balkons (zuidoosten en noordwesten).
• Ruime berging op de begane grond.
• Het appartement is voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Servicekosten ca. € 87,68 per maand.
• Energielabel C.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!


Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 215.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 64 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 63 m2
Inhoud 254 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Evertsenstraat 5 -C Amersfoort De Kruiskamp

Bellen