€ 290.000 k.k.
€ 290.000,- k.k.

De Houtmanstraat 22 , Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op donderdag 17 juni a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 17 juni over de status van woning.

***

Klussers opgelet! Deze charmante eindwoning heeft een sfeervolle woonkamer, 3 goede slaapkamer en een zonnige tuin op het noordwesten. De woning biedt de perfecte ruimte om er een woondroom van te maken. Met het gezellige winkelcentrum om de hoek, is dit de ideale plek om te genieten van het Amersfoortse stadsleven. Maak jij hier binnenkort je eigen paleisje van?


Indeling

Begane grond
Entree, hal met trapopgang en toilet. Gezellige woonkamer met vaste kast, schouw en openslaande deuren naar de achtertuin. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok, wasmachineaansluiting en trap-/kelderkast. Vanuit de keuken is ook de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Ruime overloop. Drie slaapkamers, waarvan één voorzien van vaste kast. Eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

Zolder
Te bereiken door middel van een vlizotrap. Zolderruimte met opstelplaats cv-combiketel en klein dakraam.

Bijzonderheden
• Diepe achtertuin gelegen op het noordwesten. Achterom bereikbaar.
• Vrijstaande stenen berging.
• De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Energielabel F.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!


Vraagprijs: € 290.000,- k.k.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 290.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 45 dagen
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1961
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 294 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: De Houtmanstraat 22 Amersfoort De Kruiskamp