€ 287.000 k.k.
  • verkocht
€ 287.000,- k.k.

Cabralstraat 16 , Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op dinsdag 18 mei a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 18 mei over de status van woning.

***

Te Koop! Deze leuke middenwoning aan de Cabralstraat met diepe achtertuin op het noordoosten. Het is (nog) geen kant en klare woning, maar wel een kans om het geheel naar eigen smaak af te maken.

Ook de locatie voldoet aan heel veel woonwensen. Zo ben je binnen no time in de binnenstad, heb je diverse uitvalswegen om de hoek en loop je voor je dagelijkse boodschappen naar het winkelcentrum Neptunusplein. Deze kans laat je toch niet lopen?

Indeling

Begane grond
Entree, hal, toilet, trap-/kelderkast met meterbord. Lichte woonkamer met toegang naar de achtertuin. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok en toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Ruime overloop. 3 slaapkamers met vaste kast. Geheel betegelde, eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

Zolder
Te bereiken door middel van een losse trap vanuit de grote slaapkamer. Zolder met opstelplaats cv-combiketel en klein dakraam.

Bijzonderheden
• Achtertuin gelegen op het noordoosten. Achterom bereikbaar.
• Vrijstaande stenen berging.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
• Energielabel E.
• 9x Zonnepanelen aanwezig.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!


Vraagprijs: € 287.000,- k.k.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 287.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 75 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1956
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 270 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht