€ 276.250 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 276.250,- k.k.

Olivier B. Bommelhof 31 , Almere

Op zoek naar een ruim appartement met een eigen parkeerplaats? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een balkon op het zuidwesten en een eigen berging op de begane grond.

Dit object wordt u aangeboden onder KOOPGARANT voor:

Koopsom: € 325.000,- k.k.
Koopsom: € 276.250,- k.k. met 15% KoopGarant (de woning wordt met KoopGarant verkocht)

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt in de Stripheldenbuurt en staat op een goed onderhouden terrein met in totaal drie wooncomplexen. Het grindpad, de gemeenschappelijke tuin en de ruimtelijke indeling geven het terrein een luxe uitstraling. In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder o.a. scholen, supermarkten, het NS-station en recreatievoorzieningen. De uitvalswegen (A6 en A27) zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree met brievenbussen, lift, trapopgang en toegang tot eigen berging en parkeerplaats.

Derde verdieping:
Entree/hal met meterkast, kast met cv-ketel en opstelplaats voor de wasmachine, het separate toilet en toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel met meubel. Vanuit de woonkamer is het balkon toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2011;
- Energielabel A;
- Balkon op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 82 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 177,00 per maand;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

KOOPGARANT is kopen met korting. Door de terugkoopgarantie ben je tevens verzekerd van een snelle verkoop als je verhuist. Verplichte financiering met Nationale Hypotheek Garantie! VRAAG NAAR DE VERDERE VOORWAARDEN VAN DE KOOPGARANTREGELING! Vanwege de Koopgarant-constructie zal er een (gezamenlijke) inkomensgrens gelden van € 57.000,- max. Het inkomen zal aangetoond moeten worden met een zogenoemd IB60-formulier welke aangevraagd kan worden bij de belastingtelefoon bereikbaar op nummer 0800-0543.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die interesse hebben? Dan zal er een loting plaatsvinden. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 7 oktober 2022 voor 10.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij de makelaar. Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 276.250 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 74 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 262 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud