€ 1.150
  • Bellen
€ 1150,-

van Maarenplein 8, Soesterberg

Bellen

Open huis!
Op maandag 19 augustus tussen 16.00 uur en 17.00 uur en woensdag 21 augustus tussen 09.00 uur en 10.00 uur ben je van harte welkom de woning zonder het maken van een afspraak te komen bezichtigen. Het is op voorhand niet mogelijk een aparte bezichtigingsafspraak in te plannen. Mocht de woning uit de open huizen dagen niet worden verhuurd, dan zullen we overgaan tot reguliere bezichtigingen dan wel nieuwe open huizen dag(en).

Tussenwoning gelegen aan Van Maarenplein 8 in Soesterberg, in een kindervriendelijke buurt. Woning verdeeld over 3 woonlagen met 3 slaapkamers, grote zolder, moderne keuken en moderne vernieuwde badkamer.

Bouwjaar 1970
Woonoppervlakte circa 100 m2
Inhoud circa 275 m3
Huurperiode minimaal 1 jaar

Indeling
Entree met toegang tot meterkast, toilet, woonkamer, keuken en vaste trap naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer met toegang tot de hal en de keuken. Moderne keuken met 4-pitsgasfornuis, koel-/vries combinatie en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin, waar je de beschikking heeft over een stenen berging.

Eerste verdieping
Middels vaste trap toegang tot de overloop op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en een moderne vernieuwde badkamer. De badkamer is voorzien van een bad en wastafelmeubel.

Zolder
De zolder bereikt u middels een vaste trap en is ideaal geschikt als bergzolder. Op de zolder is de cv-opstelling geplaatst.

Huurprijs: € 1150,00 per maand
Servicekosten: € 8,40 per maand
Eenmalig administratiekosten € 75,-
* Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra.

*Toewijzing
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto Bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen. 2e inkomen mag voor 50% meetellen.

- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurder voor. Laat je een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.

- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Na bezichtigen ontvang je een e-mail waarin staat welke documenten je bij ons dient aan te leveren.

Overdracht
Vraagprijs € 1.150
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1970
Indeling
Oppervlakte 100 m2
Inhoud 275 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: van Maarenplein 8 Soesterberg Soesterberg

Bellen