€ 925
  • Bellen
€ 925,-

Zeelt 6, Huizen

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** OPEN HUIS DONDERDAG 13 FEBRUARI 2020 tussen 08:50 - 09:50 uur**

Leuke tussenwoning gelegen aan een rustig straatje, in een kindvriendelijke woonwijk, in de directe nabijheid van winkels van Winkelcentrum de Oostermeent, openbaar vervoer en uitvalswegen te huur.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toilet. Lichte Z- woon-/eetkamer en deur naar de achtertuin, nette half-open keuken.

Eerste verdieping:
Overloop, drie (3) ruime slaapkamers, badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

Zolderverdieping:
Via vaste trap te bereiken naar overloop met C.V.-opstelling, vierde slaapkamer voorzien van dakraam.

Indien u de woning toegewezen krijgt bent u verplicht om 9 zonnepanelen af te nemen voor een totaalprijs van € 19,60 per maand. Dit verdient u via uw energierekening natuurlijk meer dan terug! Dit bedrag is reeds toegevoegd in de servicekosten.

Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 41.625,- en maximaal € 56.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP.
- Verplichte bezichtiging van potentiële huurder tijdens het Open Huis op DONDERDAG 13 FEBRUARI 2020 tussen 08:50 - 09:50 uur (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot VRIJDAG 14 FEBRUARI 2020.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van € 75,-

Deze woning met de huurprijs van € 925,00 wordt toegewezen aan potentiële huurders met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 41.625,- en de € 56.000,-. Indien u boven de € 56.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 1.025,- per maand.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN / IN TE SCHRIJVEN VOOR HET OPEN HUIS
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis. U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier voor VRIJDAG 14 FEBRUARI 2020 voor 15.00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning in eerste instantie krijgt toegewezen dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren. Op basis van de financiële toetsing wordt er bekeken of u de woning daadwerkelijk kunt huren.

Overdracht
Vraagprijs € 925
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 24 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1978
Indeling
Oppervlakte 110 m2
Inhoud 375 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Zeelt 6 Huizen Bijvanck

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bijvanck

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Bijvanck? Huizen Bijvanck is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Bijvanck ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk