€ 1.200
  • Bellen
€ 1200,-

Westhove 29, Huizen

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** INSCHRIJFFORMULIER INVULLEN**

Op loopafstand van de winkelcentrum "De Oostermeent" en in de nabijheid van parken, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen ligt dit zeer ruime 3 kamer appartement met inpandige en externe berging en een schitterend uitzicht vanaf het royale balkon. Tevens is er een parkeergarage onder het pand met een automatische toegangsdeur.

De woning is rustig gelegen op de vierde verdieping van het appartementencomplex, te bereiken middels lift.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toiletruimte en meterkast, twee in grootte variërende slaapkamers, bergruimte met wasmachine aansluiting en cv-opstelplaats, zeer ruime badkamer en lichte woon-/eetkamer met toegang tot het zonnige balkon, open keuken voorzien van inbouwapparatuur.

De woning beschikt eveneens over een parkeerplaats in de onderliggende garage en een separate berging in het complex.

De servicekosten bedragen circa € 85,88 per maand. Dit is inclusief waterverbruik en de servicekosten voor het onderhoud van de algemene ruimten (schoonmaken algemene ruimten, lift/telefoon, tuin onderhoud, glasverzekering, cv-service).

Ter overname in overleg met de oude huurder: screen voor balkondeur en zonnescherm balkon.

Algemene informatie:
- U reageert op de woning en ontvangt per e-mail het inschrijfformulier, wat u voor donderdag 18 juni 2020 uiterlijk 16:00 uur volledig ingevuld als PDF naar ons verstuurt. Aanvullende documenten hoeft u pas te sturen als u bent uitgekozen!

- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP (indien u bent gekozen).
- De voorrangsregeling geldt t/m donderdag 18 juni 2020 tot 16:00 uur.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-.

In aanmerking komen voor de woning?

Als u reageert op de woning ontvangt u het inschrijfformulier en dient dit formulier zo spoedig en compleet mogelijk aan te leveren per e-mail. U hoeft dan nog GEEN aanvullende stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning wordt toegewezen krijgt u het verzoek om de stukken voor de toetsing volledig aan te leveren. Uiterste datum inleveren van het inschrijfformulier voor donderdag 18 juni 2020 tot 16:00 uur. Daarna gaan wij de formulieren met de verhuurder bespreken.

De spelregels;
We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
Bij een bezichtiging zijn de huidige bewoners niet aanwezig.
Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
We schudden geen handen.
We houden 1.5 meter afstand.
We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.

Overdracht
Vraagprijs € 1.200
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 25 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2004
Indeling
Oppervlakte 105 m2
Inhoud 275 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Westhove 29 Huizen Bijvanck

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bijvanck

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Bijvanck? Huizen Bijvanck is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Bijvanck ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk