€ 832
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 832,-

Stuurboord 44, Huizen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING** OPEN HUIS VRIJDAG 14 december 2018 09.00 - 09.30 UUR**

In rustige woonomgeving, in de directe nabijheid van winkelcentrum "De Kostmand", diverse (basis-)scholen, openbaar vervoer en gunstig gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen ligt deze ruime TUSSENWONING met voor-, en achtertuin met royale berging.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toilet. Ruime en lichte woon-/eetkamer, nette dichte keuken met toegang tot de besloten achtertuin voorzien van vrijstaande stenen berging en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, bergkasten, 2 slaapkamers aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Zolderverdieping:
Via vaste trap te bereiken royale zolder met wasmachine-aansluiting, C.V.-opstelling en 2 Velux dakramen.

Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 37.465,- en maximaal € 55.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP.
- Verplichte bezichtiging tijdens het Open Huis op vrijdag 14 december 2018 (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot woensdag 19 december 2018.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-

Deze woning met de huurprijs van € 832,50 wordt toegewezen aan klanten met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 37.465,- en de € 55.000,-. Indien u boven de € 55.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 950,- per maand.

Indien u de woning toegewezen krijgt bent u verplicht om 6 zonnepanelen af te nemen voor een totaalprijs van €14,60 per maand. Dit verdient u via uw energierekening natuurlijk meer dan terug! Dit bedrag is reeds inbegrepen in de servicekosten (Totaal €17,41)

LET OP: HET IS NIET NODIG OM DE BEZICHTIGINGSBUTTON (BEN OP ZOEK SITE) TE GEBRUIKEN.
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis op vrijdag 14 december 2018 van 09.00 - 9.30 uur.
U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier voor woensdag 19 december 2018 17:00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning toegewezen krijgt dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren.

Overdracht
Vraagprijs € 832
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1969
Indeling
Oppervlakte 135 m2
Inhoud 430 m3
Aantal kamers 6

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stad en Lande

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Stad en Lande? Huizen Stad en Lande is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Stad en Lande ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk