€ 835
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 835,-

Salamander 21, Huizen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** OPEN HUIS VRIJDAG 6 APRIL VAN 10.00 - 10.30 UUR**

Leuke eengezinswoning gelegen aan een rustig straatje in een kindvriendelijke woonwijk. In de nabijheid van winkels van Winkelcentrum Oostermeent, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapkast en ruime lichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde. Vrijstaande stenen berging in de achtertuin met achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar zolder, twee (2) in grootte variërende slaapkamers. Ruime moderne badkamer voorzien van tweede toilet, douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Zolderverdieping met derde slaapkamer en ruime voorzolder met CV-ketel en wasmachine-aansluiting.

Indien u de woning toegewezen krijgt bent u verplicht om 4 zonnepanelen af te nemen voor een totaalprijs van €10,10 per maand. Dit verdient u via uw energierekening natuurlijk meer dan terug! Dit bedrag is reeds toegevoegd in de servicekosten.

Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 37575,- en maximaal € 55.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
- Verplichte bezichtiging van potentiële huurder tijdens het Open Huis op vrijdag 6 april 2018 (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot woensdag 11 april 2018.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-

Deze woning met de huurprijs van € 835,00 wordt toegewezen aan potentiële huurders met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de €37.575,- en de € 55.000,-. Indien u boven de € 55.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 925,- per maand.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN / IN TE SCHRIJVEN VOOR HET OPEN HUIS
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis. U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier voor 11 april 2018 17.00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning in eerste instantie krijgt toegewezen dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren. Op basis van de financiële toetsing wordt er bekeken of u de woning daadwerkelijk kunt huren.

Overdracht
Vraagprijs € 835
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 23 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1979
Indeling
Oppervlakte 98 m2
Inhoud 255 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bijvanck

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Bijvanck? Huizen Bijvanck is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Bijvanck ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk