€ 970
  • Bellen
€ 970,-

Melkweg 80, Huizen

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** OPEN HUIS IS WOENSDAG 13 februari 2019 van 09:30 - 10:00 UUR **

Ruime HOEKWONING met voor- zij- en besloten achtertuin, parkeermogelijkheden op eigen terrein op steenworp afstand van het Oude Dorp van Huizen!

De woning ligt in de directe nabijheid van centrum, openbaar vervoer en horecagelegenheden en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen, uitvalswegen en sportfaciliteiten.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toilet, meterkast, toegang tot provisiekelder alsmede toegang tot de achtertuin gelegen op het Zuid-Westen. Lichte woonkamer met half-open keuken voorzien van gasfornuis en afzuigkap. Tevens is de woonkamer en keuken voorzien van een mooie houten vloer.

Eerste verdieping:
Overloop, drie (3) in grootte variërende slaapkamers, badkamer voorzien van douche en wastafel met spiegel.

Zolderverdieping:
Via vaste trap te bereiken naar zolder met C.V.-opstelling, mechanische ventilatie, wasmachine-aansluiting en mogelijkheid voor vierde slaapkamer.

De woning is voorzien van 6 zonnepanelen.
De minimale huurperiode is 12 maanden en de woning is per direct beschikbaar.

Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 43.650,- en maximaal € 55.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP.
- Verplichte bezichtiging / aanwezigheid tijdens het Open Huis op woensdag 13 februari 2019 (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot woensdag 20 februari 2019 17:00 uur.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-

Deze woning met een huurprijs van € 970,- wordt toegewezen aan klanten met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 43.650,- en de € 55.000,-. Indien u boven de € 55.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 1075,- per maand.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM DE BEZICHTIGINGSBUTTON (BEN OP ZOEK SITE) TE GEBRUIKEN.
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis op woensdag 13 februari 09:30 - 10:00 uur.

U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier vóór woensdag 20 februari 2019 17:00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning toegewezen krijgt dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren.

Overdracht
Vraagprijs € 970
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 10 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 110 m2
Inhoud 240 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Melkweg 80 Huizen Oude Dorp

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oude Dorp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Oude Dorp? Huizen Oude Dorp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Oude Dorp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk