€ 925
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 925,-

Gooilandweg 246, Huizen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING** OPEN HUIS DONDERDAG 28 NOVEMBER 2019 VAN 10:00 - 10:30 UUR** 
(u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).


In rustige woonwijk, op loopafstand van het Phohi winkelcentrum en nabij het Oude Dorp van Huizen, scholen, openbaar vervoer en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen tussenwoning met voor- en achtertuin.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toilet en meterkast. Lichte woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin met berging, dichte keuken en aparte bijkeuken met wasmachine aansluiting en een toegangsdeur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde met balkon, tweede slaapkamer aan de achterzijde met balkon, derde kleinere slaap-/werkkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel.

Zolderverdieping:
Via vaste trap te bereiken naar zolder v.v. dakraam en C.V.-opstelling, en een vierde slaapkamer met dakraam.Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 41.625,- en maximaal € 56.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP.
- Verplichte bezichtiging tijdens het Open Huis is donderdag 28 november 2019 van 10:00 - 10:30 uur (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt t/m maandag 2 december 2019 tot 17:00 uur.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-.

Deze woning met een huurprijs van € 925,- wordt toegewezen aan klanten met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 41.625,- en de € 56.000,-. Indien u boven de € 56.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 1.025,- per maand.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM DE BEZICHTIGINGSBUTTON (BEN OP ZOEK SITE) TE GEBRUIKEN.
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis op donderdag 28 november 2019 van 10:00 tot 10:30 uur.
U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier vóór maandag 2 december 2019 voor 17:00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning toegewezen krijgt dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren.

Overdracht
Vraagprijs € 925
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 106 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oude Dorp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Oude Dorp? Huizen Oude Dorp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Oude Dorp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk