€ 935
  • Bellen
€ 935,-

Gooilandweg 18, Huizen

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** INSCHRIJFFORMULIER INVULLEN**

Ruime tussenwoning met voor- en diepe achtertuin met vrijstaande stenen berging op steenworp afstand van het Oude Dorp van Huizen!

Gelegen in de directe nabijheid van het centrum, openbaar vervoer en horecagelegenheden en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen, uitvalswegen en sportfaciliteiten.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte, meterkast, toegang tot provisiekelder. Lichte woonkamer met schouw en aparte eetkamer, dichte keuken v.v. gasfornuis en afzuigkap en toegangsdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, drie (3) in grootte variërende slaapkamers en badkamer voorzien van douche en wastafel.

Zolderverdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder met dakraam C.V.-opstelling en wasmachine/droger aansluiting. Hier is eenvoudig een vierde (4) slaapkamer te maken. Tevens is de woning voorzien van zonnepanelen!


Algemene informatie:
- U reageert op de woning en ontvangt per e-mail het inschrijfformulier, wat u voor dinsdag 19 mei 2020 uiterlijk 16:00 uur volledig ingevuld als PDF naar ons verstuurt. Aanvullende documenten hoeft u pas te sturen als u bent gekozen.
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 42.075,- en maximaal € 56.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP (indien u bent gekozen).
- De voorrangsregeling geldt t/m dinsdag 19 mei 2020 tot 16:00 uur.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-.

Deze woning met een huurprijs van € 935,- wordt toegewezen aan klanten met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 42.075,- en de € 56.000,-. Indien u boven de € 56.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 1.035,- per maand.

In aanmerking komen voor de woning?

LET OP: HET IS NIET NODIG OM DE BEZICHTIGINGSBUTTON (BEN OP ZOEK SITE) TE GEBRUIKEN.
Als u reageert op de woning ontvangt u het inschrijfformulier en dient dit formulier zo spoedig en compleet mogelijk aan te leveren per e-mail. U hoeft dan nog GEEN aanvullende stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning toegewezen krijgt dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren. Uiterste datum inleveren van het inschrijfformulier voor 19 mei 2020 uiterlijk 16:00 uur. Daarna gaan wij de formulieren met de verhuurder bespreken.

De spelregels;
We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
Bij een bezichtiging zijn de huidige bewoners niet aanwezig.
Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
We schudden geen handen.
We vragen of huurders niets in huis aan willen raken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
We houden 1.5 meter afstand.
We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.

Overdracht
Vraagprijs € 935
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1956
Indeling
Oppervlakte 105 m2
Inhoud 300 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Gooilandweg 18 Huizen Oude Dorp

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oude Dorp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Oude Dorp? Huizen Oude Dorp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Oude Dorp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk