€ 1.020
  • Bellen
€ 1020,-

Gooilandweg 144, Huizen

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** OPEN HUIS DONDERDAG 5 MAART 2020 tussen 09:00 - 09:30 uur**

Ruime hoekwoning met voor-, zij- en diepe achtertuin met vrijstaande stenen berging op steenworp afstand van het Oude Dorp van Huizen en voorzien van 6 zonnepanelen.

De woning ligt in de directe nabijheid van centrum, openbaar vervoer en horecagelegenheden en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen, uitvalswegen en sportfaciliteiten.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toilet, meterkast en toegangsdeur naar de kelder. Lichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, dichte keuken en toegangsdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, drie (3) in grootte variërende slaapkamers waarvan 2 voorzien zijn van een balkon, badkamer voorzien van douche en wastafel.

Zolderverdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder met twee dakramen en de C.V.-opstelling.


Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 45.900,- en maximaal € 56.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP.
- Verplichte bezichtiging van potentiële huurder tijdens het Open Huis op DONDERDAG 5 MAART 2020 tussen 09:00 - 09:30 uur (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot vrijdag 6 MAART 2020.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van € 75,-

Deze woning met de huurprijs van € 1.020,00 wordt toegewezen aan potentiële huurders met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 45.900,- en de € 56.000,-. Indien u boven de € 56.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 1.200,- per maand.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN / IN TE SCHRIJVEN VOOR HET OPEN HUIS
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis. U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier VOOR vrijdag 6 MAART 2020, 16:00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning in eerste instantie krijgt toegewezen dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren. Op basis van de financiële toetsing wordt er bekeken of u de woning daadwerkelijk kunt huren.

Overdracht
Vraagprijs € 1.020
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 107 m2
Inhoud 278 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Gooilandweg 144 Huizen Oude Dorp

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oude Dorp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Oude Dorp? Huizen Oude Dorp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Oude Dorp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk