€ 925
  • Bellen
€ 925,-

Gems 1, Huizen

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** OPEN HUIS VRIJDAG 13 APRIL VAN 09.00 - 09.30 UUR**

In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, in de directe nabijheid van park en speeltuinen en nabij de winkels van de Oostermeent, openbaar vervoer en uitvalswegen ligt deze HOEKWONING met ruime achtertuin.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en recent gerenoveerd toilet. Lichte woon-/eetkamer met provisiekast en deur naar de achtertuin, nette half open keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop, 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer, recent gerenoveerde badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Zolderverdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderverdieping, overloop met C.V.-opstelling. Vierde slaapkamer voorzien van fonteintje.

Indien u de woning toegewezen krijgt bent u verplicht om 6 zonnepanelen af te nemen voor een totaalprijs van €14,60 per maand. Dit verdient u via uw energierekening natuurlijk meer dan terug! Dit bedrag is reeds toegevoegd in de servicekosten.

Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 41.625,- en maximaal € 55.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
- Verplichte bezichtiging van potentiële huurder tijdens het Open Huis op vrijdag 13 april 2018 (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot woensdag 18 april 2018.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-

Deze woning met de huurprijs van € 925,00 wordt toegewezen aan potentiële huurders met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de €41.625,- en de € 55.000,-. Indien u boven de € 55.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 1025,- per maand.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN / IN TE SCHRIJVEN VOOR HET OPEN HUIS
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis. U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier voor 18 april 2018 17.00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning in eerste instantie krijgt toegewezen dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren. Op basis van de financiële toetsing wordt er bekeken of u de woning daadwerkelijk kunt huren.

Overdracht
Vraagprijs € 925
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1977
Indeling
Oppervlakte 112 m2
Inhoud 300 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Gems 1 Huizen Huizermaat West en Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Huizermaat West en Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Huizermaat West en Zuid? Huizen Huizermaat West en Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Huizermaat West en Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk