€ 1.050
  • Bellen
€ 1050,-

De Regentesse 138, Huizen

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** FINANCIËLE TOETSING VOORAF **

Modern 3-kamer hoekappartement met balkon op de derde woonlaag in De Regentesse!

Het betreft een senioren complex met leeftijdsnorm (55+).

De woning is gunstig gelegen tegenover winkelcentrum "De Oostermeent" en in de nabijheid van diverse (basis-)scholen, parken, openbaar vervoer en uitvalswegen en heeft een fraai uitzicht over de binnentuin van het complex. De woning beschikt over een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder alsmede een separate berging.

Centrale entree met trappenhuis en twee liften. Via de overdekte en afgesloten galerij bereikt men het appartement. Het appartement heeft geen bovenburen!

Indeling appartement:
Entree, halletje met meterkast en toilet. Lichte woon-/eetkamer met toegang tot balkon met uitzicht over de binnentuin, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Twee (2) in grootte variërende slaapkamers, badkamer voorzien van douche , tweede toilet en wastafel, berging met C.V.-opstelling en wasmachine-aansluiting.

De servicekosten bedragen circa € 83,- per maand.Algemene informatie:
- U reageert op de woning en ontvangt per e-mail het inschrijfformulier, wat u voor woensdag 29 juli 2020 uiterlijk 15:00 uur volledig ingevuld als PDF naar ons verstuurt. Aanvullende documenten hoeft u pas te sturen als u bent uitgekozen!
- De minimale inkomenseis is ter hoogte van 45 x de kale maandhuur aan (gezamenlijk) bruto inkomen.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP (indien u bent gekozen).
- De voorrangsregeling geldt t/m woensdag 29 juli 2020 uiterlijk 15:00 uur
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-.

In aanmerking komen voor de woning?

Als u reageert op de woning ontvangt u het inschrijfformulier en dient dit formulier zo spoedig en compleet mogelijk aan te leveren per e-mail. U hoeft dan nog GEEN aanvullende stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning wordt toegewezen krijgt u het verzoek om de stukken voor de toetsing volledig aan te leveren. Uiterste datum inleveren van het inschrijfformulier voor woensdag 29 juli 2020 uiterlijk 15:00 uur. Daarna gaan wij de formulieren met de verhuurder bespreken.

De spelregels;
We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
Bij een bezichtiging zijn de huidige bewoners niet aanwezig.
Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
We schudden geen handen.
We houden 1.5 meter afstand.
We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.

Overdracht
Vraagprijs € 1.050
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 21 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2008
Indeling
Oppervlakte 97 m2
Inhoud 255 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: De Regentesse 138 Huizen Huizermaat West en Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Huizermaat West en Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Huizermaat West en Zuid? Huizen Huizermaat West en Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Huizermaat West en Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk