€ 1.050
  • Bellen
€ 1050,-

De Regentesse 121, Huizen

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** FINANCIËLE TOETSING VOORAF **

Modern 3-kamer appartement met balkon op de tweede woonlaag aan De Regentesse.

Het betreft een senioren complex met leeftijdsnorm (55+).

Het appartement is gunstig gelegen tegenover winkelcentrum "De Oostermeent" en in de nabijheid van diverse (basis-)scholen, parken, openbaar vervoer en uitvalswegen en heeft een fraai uitzicht over de binnentuin van het complex. De woning beschikt over een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder alsmede een separate berging.

Centrale entree met trappenhuis en twee liften. Via de overdekte en afgesloten galerij bereikt men het appartement.

Indeling appartement:
Entree, hal met meterkast en toiletruimte. Lichte woon-/eetkamer met toegang tot het balkon met uitzicht over de binnentuin, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Twee (2) in grootte variërende slaapkamers aan de voor- en achterzijde van het complex, badkamer voorzien van douche en wastafel, berging met C.V.-opstelling en wasmachine-aansluiting.

De servicekosten bedragen circa € 76,81,- per maand. In de servicekosten zit het water en onderhoud van de algemene ruimtes van het complex. Het betreft een zeer verzorgde vereniging.


Algemene informatie:
- U reageert op de woning en ontvangt per e-mail het inschrijfformulier, wat u voor vrijdag 24 juli 2020 uiterlijk 15:00 uur volledig ingevuld als PDF naar ons verstuurt. Aanvullende documenten hoeft u pas te sturen als u bent uitgekozen!
- De minimale inkomenseis is ter hoogte van 45 x de kale maandhuur aan (gezamenlijk) bruto inkomen.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP (indien u bent gekozen).
- De voorrangsregeling geldt t/m vrijdag 24 juli 2020 uiterlijk 15:00 uur
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-.

In aanmerking komen voor de woning?

Als u reageert op de woning ontvangt u het inschrijfformulier en dient dit formulier zo spoedig en compleet mogelijk aan te leveren per e-mail. U hoeft dan nog GEEN aanvullende stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning wordt toegewezen krijgt u het verzoek om de stukken voor de toetsing volledig aan te leveren. Uiterste datum inleveren van het inschrijfformulier voor vrijdag 24 juli 2020 uiterlijk 15:00 uur. Daarna gaan wij de formulieren met de verhuurder bespreken.

De spelregels;
We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
Bij een bezichtiging zijn de huidige bewoners niet aanwezig.
Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
We schudden geen handen.
We houden 1.5 meter afstand.
We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.

Overdracht
Vraagprijs € 1.050
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 24 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2008
Indeling
Oppervlakte 93 m2
Inhoud 245 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: De Regentesse 121 Huizen Huizermaat West en Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Huizermaat West en Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Huizermaat West en Zuid? Huizen Huizermaat West en Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Huizermaat West en Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk