€ 810
  • Bellen
€ 810,-

Bakboord 9, Huizen

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING **OPEN HUIS VRIJDAG 23 FEBRUARI VAN 11.15 - 12.15 UUR**

In rustige woonomgeving, op loopafstand van winkelcentrum "De Kostmand", en nabij diverse (basis-)scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen ligt deze royale tussenwoning met voor-, en achtertuin met ruime berging.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast en gemoderniseerd toilet. Ruime en lichte woon-/eetkamer, dichte keuken met toegang tot de achtertuin voorzien van vrijstaande stenen berging en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, bergkast, vier ruime slaapkamers en gemoderniseerde badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Zolderverdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderverdieping met "opberg"vliering, wasmachine en droger aansluiting. Tevens is de zolder voorzien van een dakraam.

Indien u de woning toegewezen krijgt bent u verplicht om 6 zonnepanelen af te nemen voor een totaalprijs van €14,65,- per maand. Dit verdient u via uw energierekening natuurlijk meer dan terug!

Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 36.450,- en maximaal € 55.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
- Verplichte bezichtiging tijdens het Open Huis op 23 februari 2018 (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot woensdag 28 februari 2018.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-

Deze woning met de huurprijs van € 810,00 wordt toegewezen aan potentiële huurders met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 36.450,- en de € 55.000,-. Indien u boven de € 55.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 900,- per maand.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM DE BEZICHTIGINGSBUTTON (BEN OP ZOEK SITE) TE GEBRUIKEN.
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis. U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier voor 28 februari 2018 17.00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning toegewezen krijgt dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren.

Overdracht
Vraagprijs € 810
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 10 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 125 m2
Inhoud 375 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Bakboord 9 Huizen Stad en Lande

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stad en Lande

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Stad en Lande? Huizen Stad en Lande is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Stad en Lande ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk