€ 835
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 835,-

Wirixstraat 70, Hilversum

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** OPEN HUIS 2 FEBRUARI 12.30 - 13.30 UUR**

Leuke tussenwoning met stenen berging, voor-en diepe achtertuin met achterom. Gelegen op loopafstand van NS-station Hilversum-Noord, in rustige woonwijk en in de nabijheid van winkels, scholen, uitvalswegen en natuurgebied Wester- en Bussumerheide.

Indeling:
Entree, hal, kelderkast met meterkast, toilet met fonteintje, dichte keuken met deur naar de tuin en gezellige open bar waardoor de keuken betrokken wordt bij de ruime woon-/eetkamer voorzien schouw en deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, twee ruime slaapkamers waarvan één met openslaande deuren naar balkon, derde (kleinere) slaap-/studeerkamer, badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Aparte ruimte met wasmachine-aansluiting.

Vlizotrap naar bergvliering met C.V.-opstelling.

Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 37.575,- en maximaal € 55.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
- Verplichte bezichtiging tijdens het Open Huis op 2 februari 2018 (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot woensdag 7 februari 2018.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-

Deze woning met de huurprijs van € 835,00 wordt toegewezen aan klanten met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 40.500,- en de € 55.000,-. Indien u boven de € 55.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 925 ,- per maand.

Er zijn zonnepanelen geplaatst die u gemiddeld per maand € 21,50 opleveren. U betaalt hier in de servicekosten slechts € 14,60 voor.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM DE BEZICHTIGINGSBUTTON (BEN OP ZOEK SITE) TE GEBRUIKEN.
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis op 2 februari van 12.30 - 13.30 uur. U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier voor 7 februari 2018 17.00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning toegewezen krijgt dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren.

Overdracht
Vraagprijs € 835
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 92 m2
Inhoud 307 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Noordoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Noordoost? Hilversum Noordoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Noordoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk