€ 835
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 835,-

Hannemastraat 7, Hilversum

**INKOMENSNORM VAN TOEPASSING** OPEN HUIS 4 MEI 09.00 - 09.30 UUR (VERPLICHTE AANWEZIGHEID!)

In rustige woonwijk in Hilversum-Noord gelegen, op loopafstand van NS-station Hilversum-Noord en in de nabijheid van winkels, scholen, uitvalswegen en natuurgebied Wester- en Bussumerheide bieden wij deze tussenwoning met vrijstaande stenen berging en ruime achtertuin aan.

Indeling:

Kelder:
Stahoge kelder van circa 7 m²

Begane grond:
Entree, hal, kelderkast met meterkast, toilet met fonteintje, eenvoudige dichte keuken met wasmachine-aansluiting en deur naar tuin. Lichte woon-/eetkamer met deur naar de tuin, vrijstaande stenen berging en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, bergkast, twee (2) ruime slaapkamers met inbouwkast, derde (kleinere) slaap-/studeerkamer met balkon en inbouwkast, badkamer met douche en wastafel.

Vlizotrap naar bergvliering met C.V.-opstelling.

Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 37.575,- en maximaal € 55.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
- Verplichte bezichtiging tijdens het Open Huis op 4 mei 2018 (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot woensdag 9 mei 2018.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-

Deze woning met de huurprijs van € 835,00 wordt toegewezen aan klanten met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 40.500,- en de € 55.000,-. Indien u boven de € 55.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 925 ,- per maand.

Er zijn 6 zonnepanelen geplaatst die u gemiddeld per maand € 21,50 opleveren. U betaalt hier slechts € 14,60 voor. Dit bedrag is reeds inbegrepen in de servicekosten.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM DE BEZICHTIGINGSBUTTON (BEN OP ZOEK SITE) TE GEBRUIKEN.
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis op 4 mei 2018 van 09.00 - 09.30 uur. U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier voor 9 mei 2018 17.00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning toegewezen krijgt dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren.

Overdracht
Vraagprijs € 835
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1957
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 284 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Noordoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Noordoost? Hilversum Noordoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Noordoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk