€ 945
  • Bellen
€ 945,-

Distelmeent 7, Hilversum

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** OPEN HUIS VRIJDAG 18 MEI VAN 09.00 - 09.30 UUR**

Ruime tussenwoning gelegen in de rustige woonwijk "Hilversumse Meent". Hier vindt u o.a. een supermarkt, groenteboer, slager, bakker en een school. Tevens is de woning in de nabijheid van openbaar vervoer en uitvalswegen.
De woning heeft een aangebouwde stenen berging aan de voorzijde. De voortuin heeft een eigen parkeerplaats en de ruime achtertuin is gelegen op het Zuiden.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toegang naar de aangebouwde stenen berging, meterkast en toilet.
Ruime woonkamer met prettige lichtinval met aan de achterzijde een half open keuken en toegangsdeur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar zolder, drie (3) royale slaapkamers en ruime badkamer voorzien douche, 2e toilet en vaste wastafel.

Zolderverdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder met dakraam, opstelplaats CV-ketel en wasmachine-aansluiting.

Indien u de woning toegewezen krijgt bent u verplicht om 9 zonnepanelen af te nemen voor een totaalprijs van €19,60 per maand. Dit verdient u via uw energierekening natuurlijk meer dan terug! Dit bedrag is reeds toegevoegd in de servicekosten.

Algemene informatie:
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 42.525,- en maximaal € 55.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
- Verplichte bezichtiging van potentiële huurder tijdens het Open Huis op vrijdag 18 mei 2018 (u hoeft zich hier niet voor in te schrijven).
- De voorrangsregeling geldt tot woensdag 23 mei 2018.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-

Deze woning met de huurprijs van € 945,00 wordt toegewezen aan potentiële huurders met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 42.525,- en de € 55.000,-. Indien u boven de € 55.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 1050,- per maand.

LET OP: HET IS NIET NODIG OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN / IN TE SCHRIJVEN VOOR HET OPEN HUIS
U dient aanwezig te zijn bij het Open Huis. U ontvangt daar het inschrijfformulier en dient dit formulier voor 23 mei 2018 17.00 uur ingeleverd te hebben per e-mail. U hoeft dan nog geen stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning in eerste instantie krijgt toegewezen dan verzoeken wij u de stukken voor de toetsing aan te leveren. Op basis van de financiële toetsing wordt er bekeken of u de woning daadwerkelijk kunt huren.

Overdracht
Vraagprijs € 945
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 7 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1997
Indeling
Oppervlakte 117 m2
Inhoud 340 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Distelmeent 7 Hilversum Hilversumse Meent

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Hilversumse Meent

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Hilversumse Meent? Hilversum Hilversumse Meent is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Hilversumse Meent ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk