€ 1.250
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 1250,-

Ploeglaan 2 A-24, Eemnes

In het appartementengebouw "De Ploegvore" is een 4-KAMER PENTHOUSE beschikbaar gekomen op de 2e en tevens hoogste etage. Het ruime appartement met ruim dakterras (ca. 15 m2) op het oosten is van alle gemakken voorzien, zoals een luxe keuken met inbouwapparatuur en vloerverwarming. De woonoppervlakte is ca. 112 m².
Het appartement heeft een ruime L-vormige woonkamer met schuifpui naar dakterras, 3 (slaap)kamers en een badkamer met inloopdouche. Elk appartement heeft, behalve een berging met wasmachine-aansluiting in de woning zelf, ook een individuele berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- voorrang voor huurders van De Alliantie t/m 28-02-2020.
- Voor deze vrije sector huurappartementen geldt een minimum leeftijd van 55 jaar; huurtermijn minimaal 1 jaar.
- De appartementen zijn geschikt voor één- of tweepersoonhuishouden.
- De servicekosten bedragen circa € 70,- per maand (o.a. schoonmaakkosten, tuinonderhoud en huismeester kosten).
- Minimum inkomen vereist en een financiële toetsing maakt deel uit van de toewijzing.
- Contractkosten van € 75,- worden door De Alliantie aan huurder doorberekend.

Een bijzonder project gelegen in een groene, rustige wijk van Eemnes met winkels en voorzieningen op loopafstand. De appartementengebouwen zijn voorzien van een lift en rolstoeltoegankelijk.
Het project bestaat uit twee appartementengebouwen met een beschutte binnentuin. Bij beide gebouwen is parkeergelegenheid voorzien in de directe omgeving.

Eemnes, gelegen centraal in Nederland, aan de rand van 't Gooi, biedt een rustige en kindvriendelijke woonomgeving met een dorpse sfeer.
Er zijn diverse scholen en sportvoorzieningen. Ook voor uw boodschappen hoeft u Eemnes niet uit. Meer winkelaanbod, restaurants e.d. vindt u in het nabij gelegen Laren, Blaricum, Hilversum en Baarn.
Het heeft zeer goede aansluitingen naar de snelwegen A-1 en A-27 (circa 15 autominuten naar Utrecht en circa 25 naar Amsterdam). Gelegen nabij de vele rijke natuurgebieden (Eemnesser polder en bos en heide), waar u wandelend of op de fiets kunt genieten van de rust en ruimte.

Overdracht
Vraagprijs € 1.250 huurprijs
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 5 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2010
Indeling
Oppervlakte 112 m2
Inhoud 365 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen