€ 1.000
  • Bellen
€ 1000,-

Ploeglaan 2 -A13, Eemnes

Bellen

ZORGELOOS WONEN VOOR 55-PLUS IN HET HART VAN NEDERLAND!

In de bestaande wijk rond de Raadhuislaan en omgeving in Eemnes heeft de Alliantie Eemvallei op de voormalige locatie van de basisscholen Zuidwend en Wegwijzer 51 huurappartementen voor 55-plussers gerealiseerd. Een bijzonder project gelegen in een groene, rustige wijk van Eemnes met winkels en voorzieningen op loopafstand. De appartementengebouwen zijn voorzien van een lift en rolstoeltoegankelijk.
Het project bestaat uit twee appartementengebouwen met een beschutte binnentuin. Bij beide gebouwen is parkeergelegenheid voorzien in de directe omgeving.

In het appartementengebouw "De Ploegvore" is een 4-kamer appartement beschikbaar gekomen op de 1e etage. Het ruime appartement met balkon (west) is van alle gemakken voorzien, zoals een keuken met inbouwapparatuur en vloerverwarming. De woonoppervlakte is circa 90 m².
Het appartement heeft een ruime woonkamer met balkon (west), 3 (slaap)kamers, een badkamer en een losse was ruimte. Elk appartement heeft, behalve een berging in de woning zelf, ook een individuele berging op de begane grond.


Bijzonderheden:
- Voor deze vrije sector huurappartementen geldt een minimum leeftijd van 55 jaar.
- De appartementen zijn geschikt voor één- of tweepersoonhuishouden.
- De servicekosten bedragen circa € 75,- per maand (o.a. schoonmaakkosten, tuinonderhoud en huismeesterkosten).
- Administratiekosten De Alliantie € 75,-.
- Minimum inkomen vereist.
- Een financiële toetsing maakt deel uit van de toewijzing.
- Voorrang huurders de Alliantie t/m 15 april 2019

Eemnes, gelegen centraal in Nederland, aan de rand van 't Gooi, biedt een rustige en kindvriendelijke woonomgeving met een dorpse sfeer en met een nieuw Dorpshart.
Er zijn diverse scholen en sportvoorzieningen. Ook voor uw boodschappen hoeft u Eemnes niet uit. Meer winkelaanbod, restaurants e.d. vindt u in het nabij gelegen Laren, Blaricum, Hilversum en Baarn.
Het heeft zeer goede aansluitingen naar de snelwegen A-1 en A-27 (circa 15 autominuten naar Utrecht en circa 25 naar Amsterdam). Gelegen nabij de vele rijke natuurgebieden (Eemnesser polder en bos en heide), waar u wandelend of op de fiets kunt genieten van de rust en ruimte.

Overdracht
Vraagprijs € 1.000 Huurprijs exclusief
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2010
Indeling
Oppervlakte 90 m2
Inhoud 270 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Ploeglaan 2 -A13 Eemnes Wijk 00

Bellen