€ 990
  • Bellen
€ 990,-

De Larix 58, Bussum

Bellen

** INKOMENSNORM VAN TOEPASSING ** INSCHRIJFFORMULIER INVULLEN**

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning in Bussum? Wij hebben deze woning beschikbaar, gelegen in een groene en kindvriendelijk omgeving, op loopafstand van de Bussumerheide en nabij het N.S. station Bussum-Zuid, winkels en scholen. Deze eengezins EIND-woning is voorzien van 4 slaapkamers en een voor en achtertuin met achterom en vrijstaande stenen berging.

Begane grond:
Entree: hal, meterkast, kelderkast, toiletruimte, gesloten keuken met keukenblok met aansluitingen en deur naar de achtertuin. Ruime woonkamer met tevens een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar drie (3) in grootte variërende slaapkamers. Badkamer voorzien van douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Ter bereiken middels vaste trap, overloop met cv-opstelplaats en dakraam, slaapkamer met dakkapel.

Algemene informatie:
- U reageert op de woning en ontvangt per e-mail het inschrijfformulier, wat u voor maandag 29 juni 2020 uiterlijk 16:00 uur volledig ingevuld als PDF naar ons verstuurt. Aanvullende documenten hoeft u pas te sturen als u bent uitgekozen!
- Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal € 44.550,- en maximaal € 56.000,-.
- Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
- Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP (indien u bent gekozen).
- De voorrangsregeling geldt t/m maandag 29 juni 2020 tot 16:00 uur.
- Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- Verhuurder rekent eenmalige administratiekosten van €75,-.

Deze woning met een huurprijs van € 990,- wordt toegewezen aan klanten met een (gezamenlijk) bruto inkomen tussen de € 44.550,- en de € 56.000,-. Indien u boven de € 56.000,- aan (gezamenlijk) bruto inkomen verdient en u geen sociale huurwoning achterlaat dan geldt de normale markthuur van € 1.100,- per maand.

In aanmerking komen voor de woning?

Als u reageert op de woning ontvangt u het inschrijfformulier en dient dit formulier zo spoedig en compleet mogelijk aan te leveren per e-mail. U hoeft dan nog GEEN aanvullende stukken aan te leveren voor de financiële toetsing. Pas als u de woning wordt toegewezen krijgt u het verzoek om de stukken voor de toetsing volledig aan te leveren. Uiterste datum inleveren van het inschrijfformulier voor maandag 29 juni 2020 tot 16:00 uur. Daarna gaan wij de formulieren met de verhuurder bespreken.

De spelregels;
We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
Bij een bezichtiging zijn de huidige bewoners niet aanwezig.
Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
We schudden geen handen.
We houden 1.5 meter afstand.
We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.

Overdracht
Vraagprijs € 990
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 29 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1966
Indeling
Oppervlakte 100 m2
Inhoud 280 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: De Larix 58 Bussum Centrum

Bellen