€ 1.020
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 1020,-

Willy La Croixstraat 67, Amsterdam

** VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLATEN! **

Leuke eengezinswoning op hoek gelegen, met 2 slaapkamers en een zolder in De Aker. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, zolder en ruime tuin met berging. De woning is zeer centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum.

Omgeving:
De woning is zeer centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum. Winkelcentrum Dukaat ligt om de hoek en biedt een groot aanbod aan diverse winkels. Op nog geen 10 minuten fietsen vindt u het Osdorpplein en het Sloterpark. Er is een goede ontsluiting naar zowel de A4, A5, A9 en de Ring A10 en luchthaven Schiphol wordt binnen mum van tijd bereikt. Voor de woning stopt tramlijn 1 naar Centraal station, deze brengt u in nog geen kwartier naar het Centrum van Amsterdam!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of makelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Indeling:
Hal. Ruime en zonnig woonkamer gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft ook toegang tot de riante tuin met berging. De keuken met standaard keukenblok is gelegen aan de voorzijde van de woning. Met de vaste trap welke is gelegen in de hal komt u op de 2e verdieping. Twee ruime slaapkamers waarvan 1 gelegen is aan de voorzijde en de andere aan de achterzijde. Badkamer is in het midden gelegen en is voorzien van douche, wastafel en toilet. Via de vaste trap komt u op de zolder etage.

Bijzonderheden:
• Per direct beschikbaar;
• Woonoppervlakte van circa 80 m2;
• Eengezinswoning met 2 slaapkamers en een ruime zolder;
• Standaard keukenblok;
• Energielabel C;
• Ruime achtertuin met berging;
• Goede bereikbaarheid;
• Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en winkels;
• Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten € 3,53 per maand

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 45.900,-) en maximaal € 56.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Overdracht
Vraagprijs € 1.020
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 27 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 208 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk