€ 1.400
  • Bellen
€ 1400,-

Th. K. van Lohuizenlaan 222, Amsterdam

Bellen

**VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT**

Riant maisonnette woning van circa 97m2 in Oost.

Omgeving: De woning is gelegen op de scheidslijn van het Oostelijk Havengebied en de Indische Buurt in Stadsdeel Oost en biedt daarmee het beste van twee werelden. In de directe omgeving van de Loswal bevinden zich diverse basisscholen, kinderopvang, een gezondheidscentrum, het Flevopark, diverse winkels, sporthal, tennisbanen, jachthaven, sporthal Oost en het Flevoparkbad (openluchtzwembad). Zowel de winkels op de Oostelijke Eilanden (winkelcentrum Brazilië en de KNSM-laan) als die in de Indische, Dapper- en Oosterparkbuurt zijn dichtbij. Voor de cultuurliefhebbers zijn er faciliteiten zoals bioscoop Studio-K, Club Panama, Muiderpoorttheater, het Tropenmuseum en Artis.

Bereikbaarheid: De A10, A1, A2 en A8 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Met een inpandige privé-parkeerplaats hoeft u nooit op zoek naar een parkeerplek. Op 3 min. loopafstand vertrekken trams 7 en 14 (naar het centrum), bussen 22-37 (naar Amsterdam CS, Amsterdam Amstel en Noord) en nachtbus 359. Het Muiderpoortstation bevindt zich op enkele minuten fietsen. Op slechts 15 min. fietsen van het stadscentrum van Amsterdam biedt de omgeving hier volop ruimte, groen, water en culturele en sportieve mogelijkheden.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of makelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, hal met toilet en toegang tot de ruime woon-en eetkamer. Keuken is gelegen in het midden van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur. De woning is voorzien van grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is. Vanuit de achterkamer heeft u toegang tot de nette achtertuin met berging. Via een vaste trap in de woonkamer komt u op de eerste etage. Overloop wat toegang geeft tot alle vertrekken. Separate toilet, berging met wasmachine aansluiting, twee grote slaapkamers waarvan 1 gelegen is aan de achterzijde en toegang geeft tot het balkon. Badkamer met dubbele wastafel en douche.

Bijzonderheden:
• Per direct;
• Bouwjaar 2006;
• Twee etages;
• Energielabel A;
• Drie ruime slaapkamers;
• Woonoppervlakte van circa 97m2;
• Tuin;
• Centrale ligging;
• Leuke restaurants en winkels in nabije omgeving;
• Goede bereikbaarheid zowel openbaar vervoer als eigen vervoer;
• Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
- Deels een vloer aanwezig;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten en de parkeerplaats.
- Servicekosten: € 45,10 per maand
- Parkeerplaats: € 150,00 per maand, verplichte afname

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 63.000,-). Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Overdracht
Vraagprijs € 1.400
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2006
Indeling
Oppervlakte 97 m2
Inhoud 252 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Th. K. van Lohuizenlaan 222 Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk